Els alumnes del SES La Llosa de Ranes aprenen amb la campanya ‘In/Sostenible’ del Fons Valencià per la Solidaritat
22/05/2018

Al llarg d’esta setmana els alumnes del SES La Llosa de Ranes van a aprendre què són els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) gràcies a la campanya In/Sostenible del Fons Valencià per la Solidaritat, del qual l’Ajuntament de la Llosa de Ranes forma part.

El dilluns 21 de maig els alumnes de 1r d’ESO A van visitar l’exposició “Un camí cap a la sostenibilitat” situada a l’entrada de l’Institut i van realitzar el taller “Sóc conscient de quin consum faig” a càrrec de dos tècnics de l’Àrea de Sensibilització del Fons Valencià per la Solidaritat.

A través d’una sèrie d’activitats i panells informatius els alumnes van poder conéixer què són els ODS i, sobretot, van treballar el dotzé objectiu, aquell que fa referència a la producció i el consum responsables. El dijous 24 serà el torn de la classe de 1r d’ESO B i dels alumnes de 4t d’ESO, mentre que divendres 25 serà el torn dels de segon.

El mateix divendres 25 els alumnes del CEIP Crist del Miracle rebran, en el marc d’esta mateixa campanya “In/Sostenible” la visita d’un contacontes que, a través de la història “Anem a cercar un tresor”, sensibilitzarà els més menuts amb els ODS.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) són un conjunt de dèsset objectius acordats en setembre de 2015 pels líders mundials i que tenen la finalitat d’erradicar la pobresa extrema i fer del món un lloc més equitatiu per a l’any 2030.

Amb esta campanya “In/Sostenible”, el Fons Valencià per la Solidaritat vol familiaritzar el públic amb la sostenibilitat i els ODS de manera lúdica. Per eixa raó, des del passat més d’abril fins a finals d’any, l’exposició i les activitats annexes recorreran els municipis valencians que, com la Llosa de Ranes, formen part del Fons.

La campanya “In/Sostenible” està cofinançada pel Fons Valencià per la Solidaritat i la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31