La campanya In/Sostenible del Fons Valencià per la Solidaritat arriba al CEIP Crist del Miracle amb un contacontes
25/05/2018

El pas per la Llosa de Ranes de la campanya In/Sostenible del Fons Valencià per la Solidaritat, del qual l’Ajuntament de la localitat forma part, ha arribat a la seua fi hui divendres 25 de maig.

Al llarg de la setmana els alumnes de Primer i Quart d’ESO han visitat l’exposició “Un camí cap a la sostenibilitat”, situada en l’entrada de l’Institut de la Llosa de Ranes, i han realitzat el taller “Sóc conscient de quin consum faig”. Hui els alumnes de Segon d’ESO han segut els últims en acudir a la cita amb la sostenibilitat.

Però, abans d’això, els xiquets de Primer, Segon i Tercer de Primària del CEIP Crist del Miracle han pogut gaudir de la representació “Anem a cercar un tresor” que, com tota la campanya, busca conscienciar de la necessitat de canviar els nostres hàbits i la nostra manera de consumir per tal de no acabar amb el nostre planeta.

A l’igual que en l’exposició i el taller, esta representació de titelles serveix per familiaritzar els assistents amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i, en particular, per aprofondir en el dotzé objectiu, relatiu a la producció i consum sostenibles.

D’esta manera, els llosers més menuts han pogut gaudir amb esta entretinguda obra mentre aprenien l’importància de fer un consum responsable amb actituds com, per exemple, reparar o reciclar en compte de comprar i comprar, cosa que es demostrava amb la proòpia representació, ja que tota l’escenografia estava realitzada amb materials reciclats.

“Anem a cercar un tresor” és una adaptació d’un conte del conegut escriptor alemany de literatura infantil Janosch, i és una obra centrada fonamentalment en demostrar als més menuts que la felicitat no està en tindre més que la resta, sinó que la podem trobar en les xicotetes coses quotidianes, que podem convertir en el nostre tresor.

Després d’esta setmana a la Llosa de Ranes, les activitats de la campanya In/Sostenible seguiran visitant, fins a finals d’any, altres poblacions que també formen part del Fons Valencià per la Solidaritat.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31