L’Ajuntament de la Llosa de Ranes rep el premi “Tablas” de la Federació de Teatre Amateur
16/04/2018

El passat cap de setmana la Federació de Teatre Amateur va celebrar la seua assemblea anual, en el marc de la qual s’entreguen els Premis “Tablas” a actors, grups teatrals i institucions que donen suport al teatre amateur.

Enguany, com ja es va anunciar en roda de premsa el passat mes de febrer, l’Ajuntament de la Llosa de Ranes ha estat guardonat pels 25 anys de suport continuat a la Mostra de Teatre de la localitat que organitza cada tardor el grup Gaudium Teatre, segons va acordar per unanimitat la Junta Directiva de la Federació.

L’Auditori Municipal de Canet d’en Berenguer va acollir dissabte l’entrega dels premis “Tablas” que, a més de a l’Ajuntament lloser, van anar a parar a l’actriu Cristina García, la companyia El Molinet de Canet d’en Berenguer, Javier Torres de la Sala Carolina de València i l’Institut Valencià de Cultura.

L’alcalde de la Llosa de Ranes, Evarist Aznar, va rebre entre els aplaudiments del públic el premi de mans del president del Grup de Teatre “El Molinet”, organitzador de l’assemblea. Aznar va declarar que és “tot un orgull rebre el Premi “Tablas” donat a l’Ajuntament de la Llosa de Ranes pel recolzament al teatre amateur”.

Va afegir que és un “premi q cal compartir amb tot el poble però especialment amb el grup Gaudium” qui, assegura, “són els responsables de la gran Mostra de Teatre de la Llosa de Ranes”. El batle va aprofitar també per felicitar la Federació i l’Ajuntament de Canet d’en Berenguer per la “magnífica organització” de l’assemblea.

Els premis “Tablas” són atorgats des de fa vint anys per la Federació de Teatre Amateur. Entre els guardonats d’altres anys es troben persones tan importants com María Luisa Merlo, Antonio Ferrandis o Pepe Sancho i institucions com ara el Teatre Talia de València, el Festival MIM de Sueca o el Misteri d’Elx.

Enguany no és la primera volta que la Llosa de Ranes rep un guardó de part de la Federació, ja que el grup Gaudium Teatre fou guardonat l’any 2005 per la seua gran trajectòria i Pepe Amat, el seu president, fou premiat a títol individual en 2015.

Cal recordar que enguany la Mostra de Teatre de la Llosa de Ranes celebra el seu 25 aniversari i que, per commemorar el seu quart de segle, ampliarà les representacions fins arribar a les catorze. A més, esta celebració inclourà moltes més sorpreses que Gaudium i l’Ajuntament anunciaran en pròximes dates.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31