La Llosa de Ranes culmina la Setmana de la Dona
8/03/2018

Hui, 8 de març de 2018, Dia Internacional de la Dona, culmina la setmana d'actes que el Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de la Llosa de Ranes i l'Associació de Mestresses de Casa Tyrius de la localitat han organitzat per commemorar esta data.

Durant la setmana han tingut lloc diversos actes des que s'inaugurara el dijous 1 de març amb la conferència “Liderar para transformar juntas: La participación política de las mujeres en El Salvador”, pertanyent al cicle “Ser dona al Sud” del Fons Valencià per la Solidaritat.

Entre ells podem destacar la xerrada realitzada per la podòloga Rebeca López el passat dilluns, la destinada a previndre les estafes o la que va impartir Toni Belda, psicòleg de la Mancomunitat La Costera-La Canal que girava al voltant de la comunicació assertiva, sense oblidar-nos de l'acte de tancament de hui a migdia, un dinar per a les associades a Tyrius amb arròs a banda i un posterior ball.

A més, durant tota la setmana, l'exterior del Centre Cívic ha acollit una exposició preparada pel departament de Serveis Socials de l'Ajuntament amb l'objectiu de conscienciar i visibilitzar de manera creativa les problemàtiques que afronten les dones a l'actualitat. En ella, a través de diferents peces de roba esteses, es mostren estos impediments que obstaculitzen la igualtat real entre homes i dones.

També hi ha un mur que es convida a trencar amb les reivindicacions de les dones i que simbolitza l'opressió a que es veuen sotmeses per les diferents injusticies que pateixen i que hui ha segut visitat per algunes de les integrants del taller municipal "Treballem la Tercera Edat"

A més, algunes dones del poble han penjat davantals als seus balcons per donar suport a la vaga feminista convocada per a hui.

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31