Ras i Pla i Diànium Dansa intercanvien els seus balls tradicionals a l’Auditori de La Llosa de Ranes
14/11/2017

L’Auditori Mestre Vicent Tortosa de La Llosa de Ranes va acollir el passat dissabte per la vesprada un intercanvi de balls populars. L’espectacle va córrer a càrrec del grup de danses de la localitat Ras i Pla i del grup de danses Diànium Dansa de Dénia. Tots dos estigueren acompanyats per la rondalla l’Empelt de La Llosa de Ranes.

 

El grup Ras i Pla va escenificar cançons com el “L’Ú de la Pobla del Duc”, “La despullaeta”, el “Bolero Enfandangat”, la “Malaguenya de Barxeta”, i la “Jota de Xàtiva”. Els més xicotets de l’agrupació van ballar la “Masurca del Agredolç” i la “Jota Ventes de Moixent”. Diànium Dansa, per la seua part, va oferir el “Fandango d’Onil”, la “Sandinga de Xixona”, el “Trompot d’Ibi”, la “Arenilla de Benafigos”, el “Fandango del tio Mario” i la “Jota de Vinaròs”. La rondalla l’Empelt fou l’encarregada d’acompanyar totes aquestes danses i, a més, van interpretar el “Fandango de Cofrents”, “L’Ú de Massanassa” i el “Recitat de Llanera”.

 

L’auditori municipal estava ple de gom a gom. I és que les entrades, que es repartiren de forma gratuïta en l’Ajuntament, no van tardar en esgotar-se. Els amants de la música i el balls tradicionals no van voler perdre esta ocasió de veure tant les danses populars de la nostra comarca, com les de la comarca de la Marina Alta.

 

Per a la presidenta de Ras i Pla, Artemina Vercher, “va ser una experiència molt positiva i estem molt satisfets ja que el nostre objectiu, que era fer disfrutar als assistents, s’ha complit. En nom de tot el grup, volem donar les gràcies als amics de Diànium Dansa, a la rondalla l’Empelt, als cantants i al presentador, perquè gràcies a ells va eixir tot perfecte. Des de Ras i Pla apostem per continuar organitzant i participant en esdeveniments com aquest, que enriqueixen la nostra cultura popular”.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31