7a Volta a peu contra el càncer a La Llosa de Ranes
3/11/2017

El dissabte 4 de novembre a les 16:00 de la vesprada tindrà lloc una nova edició de la ja tradicional volta a peu contra el càncer. Es tracta duna cita solidària organitzada per la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer amb el propòsit de mostrar el seu suport a les persones afectades per esta malaltia i recaptar fons per a la investigació i el tractament de la mateixa.

 

En l’edició d’enguany més de 700 persones faran els 4 kilòmetres del recorregut pels principals carrers del poble, amb eixida i arribada en l’Ajuntament. La regidora de Benestar Social, Paqui Juan, serà l’encarrega de llegir un manifest que done eixida a la volta. A l’acabar la marxa es soltaran centenars de globus de color rosa i a continuació es farà una rifa amb els articles que diversos col·laboradors han donat de manera desinteressada. Per a finalitzar, tindrà lloc una exhibició de zumba a la Plaça Major.

 

La recaptació econòmica obtinguda de les donacions i inscripcions dels participats serà donada al Servei d’Hematologia i Oncologia Mèdica de l’Hospital Clínic Universitari de València, centre de referència en el desenvolupament de projectes d’investigació contra el càncer, dirigit per la doctora Ana Lluch. Així com també a la Unitat d’Oncologia Pediàtrica de l’Hospital Universitari i Politènic La Fe de València.

 

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de La Llosa de Ranes i també de nombrosos col·lectius i comerços locals i voluntaris. Paqui Juan ha destacat la importància d’activitats com aquesta “per a donar suport a totes les persones i famílies que estan passant o han passat aquesta malaltia i, al mateix temps, recaptar fons per a la investigació”. La regidora advoca per “informar, conscienciar, prevenir i diagnosticar de forma precoç aquesta malaltia i, per suposat, promoure la investigació oncològica”. 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31