David Pastor i Massimiliano Rolff presenten el seu espectacle “Cubiculum” en la Nit de Jazz de la Llosa de Ranes
26/02/2018

L'Auditori Mestre Vicent Tortosa va ser, el passat dissabte, escenari de l'espectacle de jazz “Cubiculum”. Es tracta d’un projecte del trompetista valencià David Pastor i el contrabaix italià Massimiliano Rolff, acompanyats pel guitarrista també valencià Ximo Tebar i el bateria suec Anton Jarl.

 

Sens dubte, un concert de nivell internacional que va oferir al públic els diferents estils i la versatilitat que atresoren cadascun d'aquests prestigiosos intèrprets d'extensa trajectòria i reconeixement internacional, tant en l'àmbit jazzístic com en el de les músiques populars.

 

El concert s'emmarca dins del conveni de col•laboració entre l'Ajuntament de la Llosa, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i la Fundació Sanganxa, per a la difusió i promoció de la música, acostant-la i fent-la accessible a tots els públics.

 

Aposta decidida per la música

 

A més de la nombrosa activitat de la Societat Musical de la Llosa de Ranes, en 2017 es va realitzar una programació musical molt interessant fruit de la col·laboració entre les tres entitats (Ajuntament, Societat Musical i Sanganxa); així, al mes de juny es celebrava un concert de jazz; en juliol el III Concurs de Joves Intèrprets i el concert d’Allen Vizzutti; en octubre la I Flautada; i en desembre el concert de Simón Bolívar Trumpet Ensemble i el II Festival Back to Brass. I, a més, ja en 2018, ha tingut lloc la segona edició de les Jornades de Saxo “Seiklus Ensemble”.

Compta a més amb diferents projectes formatius, entre el que cal destacar el Concurs de Joves Intèrprets, que enguany arriba a la quarta edició i que tindrà lloc en el mes de juliol.

 

Concurs de Joves Intèrprets

 

L’Ajuntament de la Llosa de Ranes, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i la Fundació Sanganxa van presentar el passat divendres en roda de premsa la IV edició del Concurs de Joves Intèrprets que tindrà lloc els caps de setmana del 30 de juny i 1 de juliol, i del 7 i 8 de juliol.

 

Després de l’èxit de participació de les edicions anteriors, en les que ja han passat pel concurs més de 300 participants, es mantindrà el format també per a aquesta quarta edició. El concurs està obert a tots els instrumentistes de vent, de fins a 16 anys d’edat, en dues modalitats, una fins a 12 anys i una altra de 13 a 16. I dues especialitats, vent fusta i vent metall.

 

Les inscripcions es poden fer fins al 15 de juny a través de la pàgina web www.concursodemusica.com.

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28