Finalitza el III Concurs de Joves Intèrprets
El tribunal proclama guanyadors de certamen al tubista Miguel Osca Martín i al trompetista Melchor Jesús Collado Castillo a l’especialitat de vent-metall
11/07/2017

Este diumenge concloïa la tercera edició del Concurs de Joves Intèrprets, el projecte conjunt de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i la Fundació Sanganxa, celebrat a l’Auditori Municipal “Mestre Vicent Tortosa” de la Llosa de Ranes.

Durant este cap de setmana, s’ha realitzat la primera fase i la final dels concursants a la matèria  de vent-metall. El tubista, Miguel Osca Martín, procedent de Sant Isidre, ha resultat guanyador de la modalitat A, compresa entre les edats de 13 i 16 anys. El trompetista, Melchor Jesús Collado Castillo, original d’Alcorcón, Madrid, venç a la modalitat B, que engloba als joves fins els 12 anys.

Els guanyadors en vent-metall es sumen als vencedors en l’especialitat de vent-fusta que es van conèixer la passada setmana: Inés Cantos, (Caudete) amb la flauta, a la modalitat A i Manuel Modéjar (Elda) amb el saxo, a la modalitat B.

Ambdós certàmens es portaren a terme durant els caps de setmana del 1-2 i 8-9 de juliol. Les audicions van començar dissabte a partir de les 9:00h i constava de dues fases distintes: una primera, en la que s’interpretava l’obra de cada instrument. Els 6 músics seleccionats per a cada modalitat i especialitat, actuarien a la final del diumenge, a les 18:00h, on tocarien una obra de lliure elecció. El concurs repartia, així, un total de 18 premis valorats en 3.600 euros.

El tribunal estava constituït per tres especialistes de cada família instrumental i un membre de la organització del concurs.

En esta edició del concurs han participat un total de 93 joves vinguts d’arreu de la Comunitat Valenciana, Madrid, Córdoba, Albacete, i com a novetat aquest any, un participant internacional vingut des d’Alemanya.

Durant les jornades, el públic assistent va gaudir de les diferents actuacions dels joves intèrprets, a més de poder escoltar dos grups de música de cambra formats per joves instrumentistes: Rombhus Sax Quartet i AUMB Brass.

Des de l’organització, declaren que el concurs de Joves Intèrprets es convoca amb l’objectiu d’estimular als joves musics per “preparar-se, esforçar-se i complir les seues expectatives. A més, pel seu caràcter nacional, els participants poden adquirir una visió més ampla d’allò que altres musics interpreten als seus respectius conservatoris i escoles de música”.

El concurs compta amb el patrocini de Culturarts, la Diputación de Valencia i el Grupo Aguas de Valencia; i la col·laboració d’empreses i marques del món de la música com: Sanganxa Music Store, Selmer, Bach, Yamaha, Ortola, Schagerl, Adams, T&Music, Vandoren, RGC Mutes, Warburton, Jupiter y las empresas locales Pizzeria Pepe’s y Bar el Atril.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30