El Fons Valencià per la Solidaritat celebra el seu 25 aniversari
5/12/2017

El Fons Valencià per la Solidaritat va celebrar el passat dilluns un acte per a commemorar el quart de segle d’aquesta entitat, dedicada a contribuir al desenvolupament dels territoris del sud, a més de sensibilitzar a la societat valenciana de les problemàtiques que aquests pateixen.

 

L'antic convent de Sant Domènec de Xàtiva fou l'escenari escollit per a la celebració d'aquesta efemèride, com són 25 anys de cooperació ininterrompuda des del municipalisme. L’alcalde de la Llosa de Ranes i diputat provincial, Evarist Aznar, va assistir a aquesta commemoració acompanyat pels regidors Paqui Juan i Gustavo Aznar.

 

L'acte va estar presidit pel president de la Generalitat, Ximo Puig i va comptar amb la presència del conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz; el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, el diputat de Medi Ambient, Josep Bort i el també diputat Pablo Seguí. Així com el president de les Corts Valencianes, Enric Morera i el director general de Cooperació, Federico Buyolo.

 

L'alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, al costat de la regidora de Benestar Social i presidenta del Fons, Xelo Angulo, foren els amfitrions. L’aniversari també va comptar amb la presència d’una convidada molt especial: Hilda Herrera, tinent d’alcalde del municipi d’Ibarra (Equador), localitat amb la qual el Fons Valencià per la Solidaritat té en comú un projecte dirigit a dones i joves per a impulsar una escola municipal de Drets Humans.

 

Tampoc van voler perdre’s aquest aniversari molts dels integrants del Fons, com són el centenar d'ajuntaments que actualment es troben integrats en el mateix i els presidents de la desena de mancomunitats que són sòcies i es troben compromeses amb la cooperació al desenvolupament dels territoris més necessitats.

 

La cerimònia va estar conduïda per l'actriu xativina Neus Alborch i amenitzada per Juanele i Som d'ací. En ella es va fer un repàs a la trajectòria històrica i el treball actual realitzat del Fons Valencià per la Solidaritat en països com Bolívia o Equador, entre altres.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31