Ian de Senyera amfitrió de luxe en la presentació de les promeses de tecnificació del raspall
12/12/2017

Divendres pel matí es van presentar els grups de tecnificació i perfeccionament de raspall en el trinquet de la Llosa de Ranes

Al llarg de la matinal es van presentar els grups d’entrenament de tecnificació i perfeccionament de les escoles de tecnificació de raspall, al costat dels seus tècnics el Moro d´Alcàntera del Xúquer, Fageca, preparador físic i Álvaro de Faura, director de les escoles de tecnificació i CESPIVA. L’amfitrió d’aquesta presentació va ser Ian de Senyera, campió individual professional de raspall i un dels millors jugadors de l’elit d’aquesta modalitat. Aquest jove jugador de 21 anys porta dos anys entre els millors però prèviament ha passat pel CESPIVA i les escoles de tecnificació, sent un dels alumnes que ha aprofitat la seua formació al màxim i totes les oportunitats que ha tingut. Des dels cinc anys va començar a formar-se al costat del Moro, en l’escola d´Alcàntera-Càrcer i ha madurat molt ràpidament com a jugador sent un exemple per a les noves generacions de pilotaris.

El passat divendres uns 40 esportistes van estar presents en aquesta presentació al costat dels seus tècnics i a un dels seus ídols. Tots aquests jugadors entrenen en les seus de Piles, Xeraco i la Llosa de Ranes, al llarg de la temporada esportiva. El president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán Martinez, també va estar divendres en aquesta jornada de promoció.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31