Jornada formativa gratuïta sobre Immersió digital per a empreses comercials
11/04/2018

El proper dilluns 23 d'abril a les 15 hores en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Genovés, tindrà lloc una jornada formativa gratuïta sobre Immersió digital per a empreses comercials, sobre com traure profit d'internet per al nostre negoci.

Aquesta sessió té com a objectiu fer arribar a les empreses de dimensions més reduïdes informació sobre la importància de tenir presència online, així com les claus per traure el màxim profit d'internet per al seu negoci amb ferramentes gratuïtes o de costos mínims.

La presentació, amb un format de ponència i una durada aproximada de 90 minuts, analitzarà amb un llenguatge clar i senzill les conclusions de les principals dades estadístiques i estudis especialitzats relacionats amb l'ús d'internet a les xicotetes i mitjanes empreses del sector comercial, així com els nous hàbits de consum d'una clientela cada vegada més exigent.

A més, s'exposaran diverses opcions per a que les empreses que encara no tenen presència a Internet puguen visualitzar a través de la xarxa, la seua activitat a la clientela potencial de manera senzilla i gratuïta com és el cas de les galeries empresarials online que Divalterra posa a disposició de les empreses dels 236 municipis integrats a la Xarxa ADL.

Finalment, per a aquelles empreses que estiguen plantejant-se donar el salt no sols a la presència online sinó també a la venda a través d'internet dels seus productes i serveis, es donarà a conèixer les diverses possibilitats existents per a poder obrir un nou canal de venda amb resultats adaptats a les exigències de la clientela i mínimes despeses operatives.

Els interessats poden inscriure's al telèfon de l'Ajuntament de Genovés 96-222 91 66 o al correu electrònic genoves_aedl@gva.es, facilitat el nom i cognoms, empresa o comerç, telèfon i correu electrònic.

Tens més informació sobre esta activitat en l'enllaç.

https://genoves.divaladl.es/va/noticia/ver/jornada-immersio-digital-pimes-comercials-23-abril-genoves/15543

Salutacions i gràcies per la teua col·laboració.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31