Llosa FM celebrarà el Dia Mundial de la Ràdio amb la visita del CEE Pla de la Mesquita i el Centre Ocupacional La Torre
13/02/2018

Amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, celebrat aquest 13 de febrer, Llosa FM rebrà la visita el proper divendres 16 dels alumnes del CEE Pla de la Mesquita de Xàtiva i del Centre Ocupacional La Torre de València. Es tracta d’una activitat coordinada per Carlos Hernández i José Ramón Díaz. Hernández és professor de Telecomunicacions en la Universitat Politècnica de València i director de la Tesi Doctoral amb la que Díaz va obtenir la màxima puntuació, sobre ràdio i persones amb diversitat funcional.

 

El Col·legi Públic d’Educació Especial Pla de la Mesquita està situat a Xàtiva i compta amb grans professionals que cada curs s’encarreguen de formar a alumnes amb diversitat funcional. El Centre Ocupacional La Torre és un centre de serveis de suport per a persones amb diversitat funcional. Té com a finalitat principal el desenvolupament i millora de la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, a través d'una atenció integral. Els alumnes d’ambos centres podran descobrir en la seua visita a Llosa FM com funciona una ràdio municipal des de dins així com realitzar algunes gravacions per a després poder escoltar-se.

 

Aquesta no és la primera vegada que la ràdio municipal de La Llosa de Ranes rep la visita de centres educatius, ja que han sigut diversos els centres que han passat per les seues instal·lacions, com per exemple la Universitat Politècnica de València (en més d’una ocasió), el CEIP Crist del Miracle de la Llosa de Ranes o el Col·legi Claret de Xàtiva. Raúl Terol, director de Llosa FM, assegura que “amb aquesta visita es pretén que els alumnes del Centre Ocupacional La Torre expliquen i ensenyen als de CEE Pla de la Mesquita, com utilitzen la ràdio al seu centre. Una bona ocasió per a compartir experiències i aprendre tots junts”.

 

La visita s’emmarca dins de les activitats organitzades per Llosa FM amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio. Una celebració que es remunta al 14 de gener de 2013, quan l'Assemblea General de Nacions Unides va aprovar formalment la proclamació de la UNESCO del 13 de febrer com el “Dia Mundial de la Ràdio”, en commemoració de la creació de la ràdio de les Nacions Unides en 1946. Cal recordar que Llosa FM fou una de les emissores que va recolzar la sol·licitud que va fer l’Associació Espanyola de Radiodifusió per a que la UNESCO fixara un dia com al World Radio Day.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30