Llosa FM estrena la nova pàgina web
La ràdio municipal de La Llosa de Ranes, LlosaFM, va presentar el passat dilluns la seua nova web (llosafm.net)
15/06/2017

LlosaFM, la emissora de ràdio municipal de La Llosa de Ranes, ja ha fet pública la seua nova pàgina web. Una web actualitzada per a fer front als temps que corren i potenciar la ràdio 3.0, concepte present des dels seus inicis fins a dia de hui. Novament la ràdio pública de La Llosa de Ranes vol posicionar-se a l’avantguarda de les tecnologies, oferint una pàgina web de fàcil navegació i molt dinàmica en la que els oients i navegants podran trobar la informació que necessiten dels programes, accés a la ràdio online i als diferents podcasts. Llosa FM vol apostar pel model de radio local 3.0, una ràdio asíncrona que escolte l’oïent allà on estiga i en el moment que ho desitge. “El temps i l’espai deixen de ser una barrera per a escoltar la ràdio local en un món cada vegada més digital”, apuntava Raúl Terol, director de Llosa FM.

Llosa FM va ser la primera emissora de titularitat municipal a la Comunitat Valenciana en emetre a través d’Internet a principis de l’any 2004, segons un estudi realitzat per la Universitat cardenal Herrera CEU i presentat al V Congrés de Comunicació Local a Castelló de la Plana. “Poder portar a LlosaFM fins aquells llocs on la senyal analògica no ens permet arribar és una oportunitat, les noves tecnologies ens han permès anar més allà”, assenyalava Terol respecte a l’aposta que des dels albors de la ràdio municipal s’ha realitzat. “La nova web és una renovació del nostres compromís amb el posicionament a l’avantguarda digital”.

La ràdio pública local està present a les diferents xarxes socials des de fa anys, ferramenta que li serveix per a interactuar amb la seua audiència de manera directa. La nova web integrarà les xarxes de major importància on es troba present Llosa FM a més de facilitar l’accés a l’escolta en directe, a través de la tecnologia d’streaming d’àudio, o escoltar els programes en diferit, mitjançant els podcasts. Una de les novetats serà l’apartat de blogs que podran utilitzar els presentadors de cada programa per a informar als seus oients d’allò que estimen oportú, o publicar les seues opinions i reflexions, com a material afegit a la producció radiofònica.

Cap a una ràdio transmedia.

El concepte de ràdio canvia amb l’aparició de les tecnologies més recents i amb el major accés a les mateixes per part de la població. El programa de ràdio deixa d’entendre’s com fins al moment, allò que s’emet amb una certa periodicitat a través de les ones de la FM. Llosa FM navega cap a un entorn transmetia en els que els programes podran tindre continguts addicionals com puga ser un vídeo al canal de Youtube, textos o imatges al blog, o una duració més extensa al podcast, per exemple. Pensant en esta línia s’ha treballat durament en la confecció de la pàgina web al llarg dels últims mesos.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31