La Llosa de Ranes acollirà demà dissabte la Final de l’Individual Bankia de Raspall – Trofeu President de la Generalitat
3/11/2017

El trinquet municipal de La Llosa de Ranes serà l’escenari elegit (com en tantes altres ocasions) per a disputar la partida més important de l’any, quant a raspall es refereix. Demà dissabte, a les 18:00 de la vesprada, Moltó de Barxeta i Ian de Senyera s’enfrontaran en una partida que promet ser vibrant.

 

Moltó ha estat el campió d’esta mateixa final en els dos darrers anys i, per tant, aspira a revalidar el seu títol. Però esta possibilitat no li suposa una pressió afegida. En la presentació de la Final (celebrada esta setmana en la seu de Bankia a València) Moltó declarava que “la pilota és la meua vida i ara isc al trinquet a gaudir”. És la seua nova filosofia. Des de principis d’any concretament, quan va decidir contractar els serveis d’una psicòloga esportiva. “En les competicions per equips no rendia l’esperat. M’ha anat bé. Quan les coses no funcionen sóc capaç de calmar-me i les pense dues vegades. Es nota el treball i el resultat”, afegia.

 

Per la seua banda Ian s’estrena com a finalista i assegura que l’objectiu que es va marcar a principis de la temporada ja està més que superat. “El que vinga és un afegit”, va explicar. Malgrat la seua joventut (20 anys) ha jugat ja moltes partides de nivell i ha aprés a controlar els nervis. “Ho porte bé. A força de jugar partides d’importància m’he acostumat a elles”, va assenyalar.

 

Tots dos assenyalen el trinquet de la Llosa de Ranes com a neutral per les seues característiques idònies i perquè el coneixen al mil·límetre. És un recinte en el que es pot sumar des de qualsevol ubicació i per tant no creuen que siga determinant començar al dau o al rest.

 

L’alcalde de La Llosa de Ranes, Evarist Aznar, apuntava que “el nostre és un municipi de pilota i és un vertader orgull per a nosaltres que la Final de l’Individual puga celebrar-se en el nostre trinquet”. Aznar, també va aprofitar la seua intervenció en la presentació de la Final per a “convidar a tots els aficionats a la pilota valenciana a que vinguen a La Llosa de Ranes, perquè el poble estarà encantat de rebre’ls”.

 

Dissabte, 4 de novembre, a les 18:00 de la vesprada, Final Individual Bankia de Raspall - Trofeu President de la Generalitat al trinquet de La Llosa de Ranes. 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31