La Llosa de Ranes gaudeix de les promeses del raspall
11/06/2018

El trinquet de la Llosa de Ranes ha gaudit de tres partides de gran nivell que han fet gaudir als aficionats de la modalitat.

En la final de la lliga promeses han guanyat José Ramón de Canals i Ángel de Beniarbeig, que han donat la sorpresa davant Josep del Verger i Jordi de Senyera, guanyant 25 a 15, en una final molt disputada i emocionant on els dos equips han tingut opcions de guanyar. La pegada de José Ramón i Ángel ha decantat la partida al seu favor, davant un equip de molt de futur integrat per Josep i Jordi.

La final de la Lliga dos de Raspall, també ha sigut espectacular entre dos trios on han destacat Carlos Salelles d’Oliva i Iván d’Ontinyent, que porten anys enamorant amb la seua progressió. La partida l’han conquistat l’equip de Salelles d’Oliva, Nicolás de Bicorb i Marc d´Alcàntera del Xúquer, guanyant per 25 a 15 a l’equip de format per Iván d’Ontinyent, Saúl de Muro d’Alcoi i Rosen del Genovés. Salelles ha estat molt bé acompanyat per Nicolás, que s´ha mostrat com un gran company fent tot molt bé i Marc que ha delectat amb la seua classe, tècnica i elegància.

Els dos equips arribaven invictes a la final, però l’equip de Salelles hui s’ha mostrat més compacte i rocós que els seus rivals, acabant invictes aquesta competició. Han lliurat els trofeus als finalistes l’alcalde de la Llosa de Ranes, Evarist Aznar, el regidor d’esports d’Ontinyent, Óscar Borell, el director del CESPIVA, Álvaro Navarro junt als tècnics del Cespiva, Fageca i Moro.

Resultats de les finals de tecnificació:

Final III Lliga PROMESES

Josep CPV Ondara i Jordi CPV La Vall - 15 - José Ramón CPV Genovés i Ángel CPV Xàbia - 25

Final Lliga DOS

Salelles CPV Bellreguard, Nicolás CPV Bicorb i Marc CPV La Vall - 25 - Iván CPV Ontinyent, Saúl CPV Muro Alcoi i Rosen CPV Genovés -15

La partida de la Copa professional de raspall també ha sigut molt vibrant i explosiva, guanyant Montaner d´Almisserà i Sanchis de Montesa per 25 a 20, a Marrahí de Villanueva de Castellón i Josep de Xeraco. Els últims jocs de la partida han sigut els més disputats.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31