La Llosa de Ranes guardona la tenista Mariam Ramon als Premis 9 d’Octubre
20/10/2017

L’Ajuntament de La Llosa de Ranes ha volgut reconèixer la gran temporada de la tenista veterana Mariam Ramon amb la concessió d’un dels tradicionals Premis 9 d’Octubre, que el consistori atorga als seus fills més il·lustres en el dia de tots els valencians.

La cerimònia es va celebrar el dilluns 9 d’octubre en un Auditori Mestre Vicent Tortosa ple de gom a gom de veïns, amics i familiars dels premiats i amb la presència de les diverses associacions del poble. Allà, l’alcalde de la localitat, Evarist Aznar, va fer entrega del reconeixement a la tenista llosera.

Mariam Ramon ha fet sobrats mèrits per aconseguir este guardó, ja que enguany s’ha coronat, junt al seu equip del Club Espanyol de Tenis de València, com a campiona d’Espanya en la categoria +40 per equips, en un torneig celebrat en maig a Mallorca.

Per si això fóra poc, Mariam i el seu equip venien d’aconseguir la segona plaça al campionat mundial que es va celebrar el passat mes de març a Ciutat del Cap, a Sudàfrica. Estes dos raons van fonamentar que l’Ajuntament de La Llosa de Ranes fera una recepció en el seu honor el passat mes de maig.

Però estes no són les úniques grans fites aconseguides per l’esportista llosera, donat que ja comptava al seu palmarés amb un Campionat d’Espanya individual en la categoria +35 i un Campionat del Mon per equips en la categoria +40.

Mariam Ramon és també la directora del Club de Tenis Xàtiva, situat en la localitat de La Llosa de Ranes, un club que està aconseguint molt bons resultats amb una àmplia cantera que vol seguir les seues passes.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31