Més de 70 músics participen en la I Flautada celebrada a La Llosa de Ranes
24/10/2017

La fundació Sanganxa, en col·laboració amb l’Ajuntament de La Llosa de Ranes i la Societat Musical de la localitat van organitzar el passat dissabte la I Flautada. Un total de 76 flautistes, entre alumnes i professors, van poder  disfrutar d’una jornada de convivència en el nostre poble.

L’organització pedagògica de l’esdeveniment va córrer a càrrec de les professores xativines Alicia Díaz i Maria Montell i en l’encontre participaren, a més, 10 professores i professores convidats.  Els alumnes, vingueren de més de 30 localitats diferents: Albaida, Alcàntera del Xúquer, Algemesí, Agost, Antella, Benimàmet, Bunyol, Castelló de Rugat, Càrcer, Godelleta, Llanera de Ranes, La Llosa de Ranes, La Pobla Llarga, Madrid, Manises, Manuel, Moixent, Montaverner, Montesa, Ontinyent, Picanya, Polinyà de Xúquer, Polop de la Marina, Quatretonda, Rafelguaraf, Real de Gandia, Requena, Torrent, Vallada, València i Xàtiva

La presentació de la trobada fou a les 9:30 del matí i, a partir d’este moment, hi va haver nombroses activitats fins a les 14:00, que es va fer una pausa per a dinar. El programa va constar de diferents activitats com ara grups de càmera amb distints nivells; un taller de manteniment i cura de la flauta, en el que participaren també els familiars dels músics; una conferència sobre prevenció de lesions musculars per part de l’especialista Marcos Simón; i un taller sobre flauta flamenca a càrrec d’Òscar de Manuel. Per a acabar, a les 20:00 hores va tindre lloc un espectacular concert de cloenda en l’Auditori Municipal “Mestre Vicent Tortosa” on, a banda de les obres que es treballaren durant la jornada, estrenaren una peça interpretada per tots els participants.

Les impressions dels participants foren molt positives, tant per la part didàctica, ja que aprengueren i perfeccionaren molts aspectes del seu instrument, com lúdica, perquè passaren una jornada molt agradable en el nostre poble. Des de la Fundació Sanganxa no descarten convertir la Flautada en una cita anual, degut al gran èxit d’esta primera edició. 

 

Poden veure totes les fotografies en el nostre Facebook: https://www.facebook.com/pg/llosaderanes/photos/?tab=album&album_id=9038...

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31