Presentació XXV Mostra de Teatre La Llosa de Ranes
8/10/2018

El passat divendres 5 d'octubre es va presentar al Saló de Plens de l'Ajuntament de la Llosa de Ranes, la nova Mostra de Teatre que cumpleix 25 anys.

En aquesta presentació es trobaven Evarist Aznar, alcalde de la localitat, Pepe Amat president del grup de teatre Gaudium i José Giner, representant de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana i membre del grup Gaudium. A més, dels membres del grup del teatre.

L'alcalde de la població va recalcar el treball de l'associació teatral: "El grup de teatre Gaudium ha demostrat un gran amor al teatre, amb gran esforç i gran treball perque ells son els responsables de la coordinació. Hem arribat a cumplir 25 anys sent un referent teatral per a la comarca".

Segons Pepe Amat, la Mostra es va iniciar sent un concurs de teatre amateur, però com hi havia tanta qualitat i no tots es podien emportar el primer premi, van decidir crear la Mostra. A més, va afegir que hi ha grups que van començar com amateurs en La Llosa de Ranes i a dia de hui son grups teatrals profesionals.

José Giner, va voler agraïr al consistori per recolzar durant 25 anys la Mostra i per donar suport al grup Gaudium desde que es va formar, fa 38 anys. També afegia que l'organització d'aquesta mostra ha costat molt de formar-se perquè "molts grups s’han quedat en la porta perque no podiem afegir-los per normativa i per gestions que hi ha que seguir".

Evarist Aznar va anunciar que el grup teatral de la població rebrà, el dimarts 9 d'octubre, un guardó per a la cultura, per haver fet un treball excel·lent en la cultura de La Llosa de Ranes.

La XXV Mostra de Teatre comença el dimarts 9 d'octubre amb el grup teatral Calandraca d'Elx i l'obra "23 centímetros" a les 19:00 hores al Centre Cívic.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31