Servei d'intermediació hipotecària i mediació familiar
20/02/2018

La mediació és un procés alternatiu de resolució de conflictes que facilita que les persones puguen resoldre les seues discrepàncies de manera pacífica i satisfactòria a través del diàleg ajudats per un mediador.

L'Ajuntament de Llocnou d'En Fenollet disposa d'un Servei d'Intermediació Hipotecària gràcies al conveni subscrit entre la Diputació de València i el Col·legi d'Advocats de València. En este servei d'intermediació s'atén de manera gratuïta a tots aquells veïns de Xàtiva i els municipis del seu partit judicial que puguen tindre problemes amb el pagament de la seua hipoteca, per tal que, ajudats per un mediador, puguen plantejar solucions satisfactòries per a les dos parts.

Amb l'ajuda del mediador es pot negociar amb el banc un refinançament del préstec hipotecari, una dació en pagament, un lloguer social o, fins i tot arribat el cas, la suspensió del llançament de la vivenda, així com la revisió de la clàusula sòl.

Este servei, que també és gratuït per als ciutadans, es presta els dimecres en la Plaça de la Trinitat n. 8, baix, de Xàtiva, en horari de 09:00 a 14:00 hores, sol·licitant cita prèvia al telèfon 963103189.

Llocnou d'En Fenollet també compta amb un servei gratuït de Mediació Familiar i Veïnal gràcies al conveni subscrit entre la Diputació de València y el Col·legi d'Advocats que permet que els veïns de Xàtiva y la resta dels municipis del seu partit judicial puguen resoldre els seus conflictes de manera pacífica sense necessitat d'acudir a la via judicial.

El procés de mediació pot ser molt útil quan sorgeixen problemes en les relacions familiars i veïnals.

Dins de la mediació familiar es poden resoldre problemes referents a separacions, divorcis, trencament de parella, règim de visites, problemes amb el compliment de les pensions d'aliments, discrepàncies en la cura i l'educació dels fills, modificació de mesures establertes en sentència o liquidació de guanys; es tracte de casos ja judicialitzats o no.

També de problemes de convivència entre pares i fills, entre germans, discrepàncies vinculades a l'atenció dels iaios o pares majors, dificultats dels iaios per a vore els seus néts i, en general, tot aquell conflicte o discrepància que sorgisca dins de l'àmbit de les relacions familiars.

En els conflictes veïnals i comunitaris també és molt útil la mediació per a resoldre discussions entre veïns per qüestions de sorolls, olors, aigues, molèsties produïdes per animals domèstics, discrepàncies en l'ús i cura dels espais comuns de las finques, reparacions de les finques en règim de propietat horitzontal, col·locació d'ascensors, conflictes de convivència per qüestions culturals o religioses, problemes de marges, arbres o branques en finca aliena, etc.

El Servei de Mediació es presta els divendres en la Plaça de la Trinitat 8, baix, de Xàtiva, en horari de 10:00 a 14:00 hores. A este servei poden acudir els veïns de La Llosa de Ranes i de la resta delos municipis del partit judicial de Xàtiva, sol·licitant cita prèvia a través del telèfon 963103189.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30