Els xiquets de 5é i 6é de La Llosa de Ranes gaudeixen d’un taller de Medi Ambient
20/10/2017

El dimecres 18 d’octubre els alumnes de cinqué i sisé de primària del CEIP Crist del Miracle van gaudir d’un taller de Medi Ambient a càrrec dels tècnics de Medi XXI.

El taller es divideix en dos parts, una més teòrica i una més lúdica. En la primera d’elles s’explica als xiquets de manera entenedora la importància del medi ambient, els problemes que l’amenacen i la manera de posar-los solució.

En l’altra part, se’ls mostren imatges i vídeos al voltant del medi ambient, les conseqüències de maltractar-lo i amb maneres d’ajudar a preservar el nostre patrimoni natural, per acabar després amb un “Eco-Trivial” on els xiquets juguen mentre responen preguntes al voltant del medi ambient.

Este taller està promogut per la Diputació de València que, amb la realització del mateix pretén acostar als xiquets que viuen en pobles de zones rurals l’educació i conscienciació ambiental amb allò que els envolta.

La celebració d’este taller en La Llosa de Ranes és un premi al treball que fan tots els anys els nostres xiquets participant en un concurs mediambiental organitzat per la Diputació de València.

Els nostres alumnes de quart, cinqué i sisé de primaria realitzen treballs relacionats amb el medi ambient, d’entre els quals es trien els deu millors per enviar-los al concurs organitzat per l’ens provincial.

Per premiar el seu esforç, s’atorga un xicotet detall relacionat amb la sostenibilitat i el medi ambient a tots els xiquets que participen amb els seus treballs, però la cirereta del pastís és este taller que els permet conéixer més el nostre medi ambient mentre s’ho passen d’allò més bé.

En la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de La Llosa de Ranes es pot trobar un àlbum amb diverses fotos del taller. Es pot accedir directament a través d'este enllaç.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31