XV Volta a Peu i II Caminada Pujada a Santa Anna
19/10/2017

La Llosa de Ranes celebrarà este dissabte, 21 d’octubre, la quinzena edició de la Volta a Peu i la segona Caminada Pujada a Santa Anna, dins del Circuit Cajamar de Carreres Populars La Costera, La Canal i la Vall d’Aiora-Cofrents.

La carrera començarà a les cinc de la vesprada amb les categories infantils. A continuació tindran lloc les dues modalitats de carrera d’adults: la senderista i la carrera puntuable. A les 17:45 s’iniciarà la caminada i mitja hora més tard, ho farà la carrera absoluta. La prova consta d’un recorregut de 8850 metres en la que després de recórrer un tram urbà s’ascendeix fins a l’ermita de Santa Anna. L’eixida i la meta s’ubicaran en el carrer Salvador Delgado de Molina.

La Regidoria d’Esports torna a apostar enguany per l’opció de la Caminada, degut a l’èxit de participació que va tenir l’any passat. Es tracta d’una modalitat no competitiva en la que pot participar qualsevol persona, ja que es fa a un ritme molt més pausat i tranquil que el de la cursa. Per altra banda, la Volta a Peu està considerada com una de les més dures del circuit i és una de les que reuneix a un major nombre d’atletes. 

Les inscripcions estan obertes fins al dia 20 d’octubre i es poden realitzar a través de la web www.timerlap.com. El preu per adult tant per a la carrera i com per a la caminada és de 4 euros. Els xiquets podran apuntar-se de forma gratuïta el mateix dia de la carrera en la línia de meta.

La de la Llosa serà, com és habitual, l’última de les carreres del circuit, posant així punt i final a tot un any de carreres populars pels pobles de les tres comarques. El fermall d’or el posarà la gal·la final de cloenda del Circuit, que es celebrarà l’1 de desembre en la localitat de Rotglà i Corberà.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31