Els alumnes de 5é i 6é del CEIP Crist del Miracle participen en un taller de prevenció de drogues

Els dies 6 i 7 d’octubre l’alumnat de 5é i 6é d’Educació Primària del CEIP Crist del Miracle, va participar en uns tallers de prevenció de drogues. Aquesta activitat es va desenvolupar al col·legi, respectant el protocol i totes les mesures de
seguretat establertes davant la situació de crisi sanitària COVID-19.

Es tracta d’una activitat que realitzen l'àrea de Serveis Social i el Gabinet Psicopedagògic de l’Ajuntament a través de la Diputació de València, dins del programa d’activitats destinades a la prevenció de drogodependències per a l’any 2020.

Els alumnes van fer les seues aportacions mitjançant pluja d’idees. Entre totes i tots van expressar els valors més importants i significatius. Es van concretar i explicar a la pissarra, a més de representar-los mitjançant gestos que la resta de companys i companyes havien de descobrir. També van comentar els diferents curtmetratges que es van presentar al llarg de la sessió. En definitiva, els xiquets i xiquetes van participar de les dinàmiques realitzades de manera molt activa.

Als grups de 6é la sessió va finalitzar realitzant un dibuix de manera individual on van reflexionar respecte als seus valors i la importància d’aquests a més d’expressar el que havien aprés i el valor que consideren més important; mentre que en els grups de 5é es va realitzar de manera cooperativa resultant un treball i col·laboració del grup.